• 1402/10/19 - 15:44
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تفاهم‌نامه کانون کارگزاران بورس با دانشگاه شاهد منعقد شد

امروز کانون کارگزاران بورس و دانشگاه شاهد تفاهم‌نامه منعقد کردند. هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه ایجاد تعامل بیشتر صنعت کارگزاری و دانشگاه و کمک به عملیاتی شدن مباحث نظری دانشگاهی در بازارسرمایه و کار عنوان شد.

به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، امروز سه شنبه 19 دی ماه 1402 طی جلسه‌ای با حضور عظیم ثابت دبیرکل، مسلم نیلچی معاون آموزش و توسعه، لیلی شهیر مدیر روابط عمومی کانون کارگزاران بورس و همچنین شهریار بیژنی معاون پژوهش و فناوری‌، محمد منثوری رئیس پژوهشکده فناوری‌های نوین اطلاعات و ارتباط دانشگاه شاهد، تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی در سالن استاد اکبر زرگانی نژاد کانون امضا شد.

در این جلسه عظیم ثابت، دانشگاه و صنعت را دو بازوی عملیاتی کشور دانست و بیان کرد: کانون کارگزاران در تلاش است با تعاملات بیشتر خود با دانشگاه‌ها فاصله شکل گرفته میان صنعت و دانشگاه را کاهش دهد. این هدف با نیازسنجی بین دانشگاه و صنعت و عملیاتی کردن آن امکان‌پذیر است.   

دبیرکل کانون کارگزاران بورس با اشاره به این موضوع که مقصد نهایی دانشجویان، بازار کار و اشتغال است، گفت: بازار سرمایه، بازاری پویا و شفاف است و دانشجویان می‌توانند فعالیت در بازارسرمایه را به عنوان شغل اول یا شغل دوم خود در نظر داشته باشند. در این راستا، ضروری است علاقمندان برای ورود به این بازار دانش کافی داشته باشند.

عظیم ثابت افزود: بازارسرمایه بازاری است که همه سلایق سرمایه‌گذاری در آن ترسیم شده است و هدف اصلی کانون از انعقاد این تفاهم‌نامه، آشنایی دانشجویان و اساتید با بازار سرمایه و فرهنگ سرمایه‌گذاری است.

او ادامه داد: در حال حاضر 14 کارگروه در کانون به عنوان بازوی مشورتی هیئت مدیره فعالیت می‌کنند و مسائل تخصصی بازارسرمایه در آن‌ها مطرح و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دبیرکل کانون کارگزاران با معرفی کارگروه مطالعات تطبیقی بازار سرمایه و نقش این کارگروه در پژوهش‌های بازارسرمایه اذعان داشت: هدف دیگر ارتباط با دانشگاه پرکردن خلاهای موجود در صنعت با استفاده از پژوهش‌های کاربردی است. از این طریق می‌توان در کمک به حل مشکلات و مسایل بازارسرمایه گام برداشت.

او تاکید داشت: کانون می‌تواند فضایی برای کارآموزی دانشجویان در نهادهای مالی فراهم کند تا با کمک فضای بازار سرمایه از دانش عملی نیز بهره‌مند شوند، از روی دیگر پژوهش‌های کاربردی دانشگاهیان در حوزه‌های فناوری و هوش مصنوعی و ابزارها و ... می‌تواند مسائل صنعت را حل کند.

عظیم ثابت با اشاره به تصمیم کانون برای برگزاری جشنواره‌ تقدیر از پژوهشگران برتر صنعت کارگزاری، گفت: کانون این آمادگی را دارد تا برای حل مسائل صنعت با پژوهشگران قرار داد ببندد.

مسلم نیلچی معاون آموزش و توسعه کانون کارگزاران بورس نیز در خصوص تفاهم‌نامه و مذاکرات انجام شده با دانشگاه شاهد گفت: باتوجه به ورود دانشگاه شاهد به رشته‌ مالی و ارائه رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی این تفاهم‌نامه بستر مناسبی برای آموزش حرفه‌ای و آشنایی دانشجویان با بازارهای مالی است.

نیلچی با اشاره به توانمندی و اقداماتی که این دانشگاه در حوزه فناوری، اطلاعات و امنیت شبکه داشته است، شکل‌گیری ساختار ارتباطی دانشگاه با صنعت را کمکی برای رفع دغدغه‌های صنعت دانست.

در ادامه شهریار بیژنی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد بیان کرد: دانشگاه شاهد 10 حوزه مختلف علمی در حوزه‌های مختلفی ازجمله  پزشکی، مهندسی، فنی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر و 180 رشته گرایش مرتبط به این رشته‌ها را با 6000 دانشجو دارد که بیش از نیمی دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.

بیژنی در ادامه تصریح کرد: سالانه حدود 800 الی 900 پایان‌نامه خروجی این دانشگاه است و مسئولیت اجتماعی ما سمت و سو دادن به این پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها برای رفع دغدغه صنایع کشور است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد در ادامه توضیح داد: دانشگاه شاهد 12 پژوهشکده دارد که یک از آن‌ها پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات است که در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات و امنیت شبکه به شکل عملیاتی فعالیت می‌کند. تمام ظرفیت‌های دانشگاه شاهد برای دستیابی به اهداف مشترک کانون و دانشگاه قابل استفاده است.

در پایان این جلسه حاضران از ظرفیت‌های آموزشی موجود درکانون کارگزاران بورس بازدید کردند.

  • گروه خبری : اخبار بورس,اخبار داخلی
  • کد خبر : 560

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید