فراخوان؛ راهیابی مقالات علمی به صنعت مالی از مسیر نشریه کانون
نخستین فراخوان مقالات برای نشریه علمی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با هدف کمک به شناسایی مشکلات صنعت مالی و یافتن راهکارهای علمی و کاربردی مناسب برای حل آن، منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس، کارگزاران بورس نشریهای است با رویکرد علمی که با رسالت توسعه دانش مالی در بازار سرمایه کشور، شناسایی مسائل صنعت مالی ایران و ارائه راهکار برای آن، مقالههای علمی در حوزۀ بازارها، نهادها و ابزارهای مالی را به صورت فصلنامه منتشر میکند. این نشریه از اردیبهشت سال 1402 آغاز به کار کرده و به طور فصلی منتشر خواهد شد.
براساس این گزارش، اردیبهشت ماه بعد از برگزاری نخستین جلسه اعضاء هیئت تحریریه نشریه علمی کارگزاران بورس در ماه گذشته با حضور دبیرکل وقت کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار به عنوان مدیر مسئول نشریه، مسلم نیلچی معاونت آموزش و توسعه کانون کارگزاران و سردبیر نشریه، هیات تحریریه این نشریه نیز انتصاب و فعالیت آن آغاز شد.
یادآور میشود؛ سعید اسلامی بیدگلی استادیار دانشگاه علامه طباطبائی، محمد اصولیان استادیار دانشگاه شهیدبهشتی، عباس افلاطونی دانشیار دانشگاه بوعلی سینا، کامران پاکیزه استادیار دانشگاه خوارزمی، مسلم پیمانی دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی، روح اله فرهادی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، حسین محسنی استادیار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، علی نمکی استادیار دانشگاه تهران، اعضای هیئت تحریریه این نشریه هستند.
اهداف و موضوعات نشریه
اهداف و موضوعات نشریه علمی کارگزاران بورس شامل: نهادهای مالی؛ نهادهای سیاستگذار و مقرراتگذار؛ ابزارها و روشهای تامین مالی اسلامی؛ افزایش سرمایه؛ اجاره؛ هزینه سرمایه؛ ارزیابی عملکرد مالی شرکتها؛ عوامل موثر بر عملکرد مالی شرکتها؛ کارایی بازار؛ مطالعات رخدادی؛ سیاستها و قوانین دولتی؛ ابزارهای مالی؛ سرمایهگذاران حقوقی؛ سرمایهگذاران حقیقی؛ ریسک بازار؛ ریسک نرخ بهره؛ ریسک نرخ ارز؛ ریسک قیمت سهام؛ ریسک قیمت کالاها؛ریسک نقدینگی؛ مدیریت دارایی-بدهی؛ ساختار مدیریت ریسک و حاکمیت شرکت؛حقوق مالی در بازار سرمایه؛ ریزساختارهای بازار؛ سرمایهگذاری و تامین مالی بینالمللی هستند.
فرایند پذیرش مقالات
1.پس از ارسال مقاله توسط نویسنده به سامانه، در مرحله اول مقاله از نظر رعایت راهنمای تدوین (حداکثر ظرف یک هفته) توسط کارشناسان نشریه بررسی خواهد شد.
2. در صورت پذیرش در مرحله اول، مقاله در مرحله دوم از نظر کیفیت محتوا و مرتبط بودن موضوع توسط اعضای هیئت تحریریه مورد ارزیابی اولیه قرار خواهد گرفت. این مرحله معمولا یک هفته به طول خواهد انجامید.
3. پس از پذیرش در مرحله دوم، مقاله توسط سردبیر و دبیر تخصصی، به دو داور ارسال خواهد شد.
4. پس از بررسی داوران نشریه، نتیجه آن از طریق سامانه به نویسندگان اعلام خواهد شد.
مدت زمان فرآیند داوری و اخذ پذیرش؛ حداکثر 2 ماه
هر هفته ایمیلی برای یادآوری به داوران ارسال میشود و در صورت عدم داوری مقاله پس از سه هفته، مقاله از داور پس گرفته شده و به داور جدید داده خواهد شد. با توجه به میزان اصلاحات درخواستی و نقطه نظرات داوران و سرعت و دقت انجام اصلاحات توسط نویسندگان، اخذ پذیرش در این نشریه حدود 2 ماه (در صورت تایید نهایی داوران) به طول خواهد انجامید.
(علاقمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و آگاهی از نحوه ارسال مقالات خود به این نشریه به آدرس jeb.seba.ir مراجعه کنند.)
نظر دهید