معرفی کارگروههای کانون (10)؛
بررسی مکانیزمهای کاهش ریسک نکول کارگزاریها در کارگروه «مطالعات تطبیقی بازار سرمایه»
کارگروه «مطالعات تطبیقی بازار سرمایه» طی سال جاری با توجه به اهمیت موضوع «جبران نکول احتمالی شرکتهای کارگزاری» به طور خاص مطالعات تطبیقی خود را با کشورهای آلمان، مالزی و استرالیا انجام داده و در حال نتیجهگیری است.
به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، در ادامه معرفی کارگروههای تخصصی کانون و اهداف و فعالیتهایشان به معرفی کارگروه «مطالعات تطبیقی بازار سرمایه» کانون کارگزاران بورس میپردازیم؛ این کارگروه یکی دیگر از 14 کارگروه فعال در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار است.
کارگروه مطالعات تطبیقی بازار سرمایه با عنوان کمیته مطالعات تطبیقی بازار سرمایه اولین بار در تاریخ 1392/09/17 شروع به فعالیت کرد.
برخی از مهمترین هدفهای تشکیل این کارگروه، انجام مطالعات تطبیقی با سایر کشورها به منظور یافتن راهکارهایی برای ایجاد راههای جدید درآمدزایی شرکتهای کارگزاری؛ انجام مطالعات تطبیقی با محوریت ساختار هزینه شرکتهای کارگزاری در سایر کشورها و انجام مطالعات تطبیقی در رابطه با دستورالعملهای در حال اجرا با موضوعات مختلف در بازار سرمایه ایران و مقایسه آن با موارد مشابه در سایر کشورها هستند.
پیرو جلسه مشترک کارگروه ریسک با کارگروه حقوقی که مورخ 1402/02/31 با دستور جلسه «بررسی ریسکهای موجود در تصمیم سازمان بورس برای انتقال منابع شرکتهای کارگزاری از صندوق توسعه به صندوق تضمین» برگزار شد، موضوع و نتایج این دستور جلسه به عنوان دغدغه مهم در کارگروه مطالعات تطبیقی بازارسرمایه مطرح شد.
در همین راستا طی سال جاری اعضای این کارگروه با توجه به اهمیت موضوع جبران نکول احتمالی شرکتهای کارگزاری به طور خاص به این مساله پرداخته است. اعضای این کارگروه مطالعات تطبیقی خود را در در این خصوص با کشورهای آلمان، مالزی و استرالیا انجام داده و در حال نتیجهگیری هستند.
شایان ذکر است، در حال حاضر سه جلسه از این کارگروه برگزار شده است.
نظر دهید