بازار سرمایه؛ موتور توسعه اقتصاد کشور
بازار سرمایه؛ موتور توسعه اقتصاد کشور رئیس هیأت مدیره کانون کارگزاران، بازار سرمایه را موتور توسعه اقتصاد کشور خواند و گفت: در چند سال اخیر نقش بورس در تأمین مالی شرکتها به ویژه شرکت های تولیدی پررنگ تر شده است...
رئیس هیأت مدیره کانون کارگزاران، بازار سرمایه را موتور توسعه اقتصاد کشور خواند و گفت: در چند سال اخیر نقش بورس در تأمین مالی شرکتها به ویژه شرکت های تولیدی پررنگ تر شده است .
به گزارش کانون کارگزاران و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) فرزام ابوعلی افزود: در زیرمجموعه بازار سرمایه نیز صندوقها، شرکتهای سرمایهگذاری، سبدگردانها و مشاورههای سرمایهگذاری به تقویت صنعت مالی کشور کمک شایانی کردهاند.
وی با اشاره به تقویت باور عمومی به ابزارهای جدید بازار سرمایه و کارکردهای آن، معرفی و به کارگیری این ابزارها را در عمق بخشی به بازار مهم دانست و تاکید کرد: از آنجا که ابزارهای جدید، پاسخی به سلایق گوناگون سرمایهگذاران هستند و هر کدام به نوعی ریسک بازار را پوشش میدهند، تنوع این ابزارها قطعا برای وضعیت کلی بازار مطلوب خواهد بود.
ابوعلی ادامه داد: با این رویکرد، ابزار آتی سبد سهام هم جزو ابزارهای نوینی است که میتواند در بازار سرمایه کارآیی مناسبی داشته باشد و بخشی از ریسکهای بازار را پوشش دهد.
وی توضیح داد: در رابطه با ریسک های بازار ممکن است در دراز مدت برخی ابهامات به بازار اضافه شود ولی به هر صورت برای دوره کوتاه مدت یکی دو ماهه بعید است تغییر جدی در مجموعه بازار سرمایه رخ دهد .
ابوعلی خاطرنشان کرد: به لحاظ بینالمللی نیز قیمت کامودیتیها، نفت، نرخ ارز، بودجه ۹۸ ، تحریمها و مواردی از این قبیل، همه نکاتی است که باعث میشود حجم فروش شرکتهای صادرات محور تحت تاثیر قرار بگیرد؛ به ویژه اینکه در اقتصاد تورمی همیشه شاخص بورس رشد داشته است.
رئیس هیأت مدیره کانون کارگزاران در پایان با اشاره به سیاستهای دولت و مجلس درخصوص بازار سرمایه و جهتگیری کلی بودجه ۹۸ خاطرنشان کرد: تصمیمات کلان سیاستگذاران و نوع نگاه آنها به اقتصاد مولد میتواند بازار را به سمت شفافیت بیشتر سوق دهد و سیاستهای ارزی و بانکی از جمله مواردی است که همواره در کانون توجه سهامداران و فعالان بازار سرمایه خواهد بود.