عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بررسی کرد:
جشنواره «تقدیر از پژوهشگران برتر» و توجه صنعت کارگزاری به «پژوهش»
محمد اسماعیل فدایینژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: «ورود کارگزاریها به عرصه پژوهش قابل توجه است که در حال حاضر افزایش نیز پیدا کرده است. در این میان کانون کارگزاران بورس میتواند نقش تاثیرگذاری در هدایت پژوهشگران به سمت موضوعات مرتبط یا صنعت کارگزاری و در نهایت توسعه پژوهش در این خصوص داشته باشد که البته ایجاد نشریه علمی کانون نیز گامی در همین راستا است. انتشار مقالات شرکتهای کارگزاری در نشریات تخصصی نیز اقدامی ارزشمند است که از افزایش توجه کارگزاریها به مساله پژوهش طی سالهای جدید حکایت دارد.»
دبیر کل کانون کارگزاران در رویداد هوش تجاری بازارسرمایه مطرح کرد:
تقویت نهادهای مالی با هوش مصنوعی و تجاری / تفاهمنامه همکاری بین رایان همافزا و کانون امضا شد
دبیر کل کانون کارگزاران در نخستین رویداد هوش تجاری در بازارسرمایه ایران گفت: کانون کارگزاران به عنوان یک نهاد خودانتظام از توسعه هوش تجاری در بازارسرمایه استقبال میکند، زیرا این امر موجب تقویت نهادهای مالی حاضر در بازار سرمایه میشود. شایان ذکر است، در این رویداد، تفاهم نامه همکاری شرکت رایان همافزا و کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با هدف توسعه هوش تجاری در بازارسرمایه امضا شد.
ماهنامه شماره 153 کانون منتشر شد
ماهنامه ویژه آذر ماه کانون با هدف اطلاعرسانی به اعضای کانــون کارگزاران در خصوص اقدامات این کانون و ارائه گزارشهای مرتبط با صنعت کارگزاری بر روی سایت این مجموعه قرار گرفت.
علی رحمانی مطرح کرد:
بررسی نیاز صنعت کارگزاری به پژوهش در جشنواره «تقدیر از پژوهشگران برتر صنعت»
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا: «برگزاری جشنواره با موضوع پژوهش در صنعت کارگزاری کمک میکند پژوهشگران، موضوعات مورد نیاز صنعت را مورد توجه بیشتری قرار دهند؛ همچنین از این طریق ساختار نظاممندی برای قدردانی از پژوهشگران و استفاده از نتایج پژوهشی ایجاد میشود.»
امروز در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار برگزار شد:
نشست همفکری کارگزاران با مدیرعامل و مدیران ارشد فرابورس ایران + عکس
امروز کارگزاران عضو کانون کارگزاران بورس طی نشستی پرسشها و ابهامات خود را از مدیرعامل و مدیران ارشد فرابورس حول محورهای مختلفی مانند بازار نوآفرین، بازار توافقی، پذیرش شرکتها، معاملات بلوکی، افزایش سقف تامین مالی، اصلاح و شفافسازی برخی دستورالعملها، کراد فاندینگ و ... مطرح کردند.
صادقی شریف، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی مطرح کرد:
هدایت پژوهشها به سمت نیازهای صنعت کارگزاری؛ از کارکردهای جشنواره پژوهشگران برتر کانون
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، برگزاری جشنواره به مناسبت تقدیر از پژوهشگران برتر صنعت کارگزاری و این قبیل اقدامات را اتفاقی موثر بر توسعه پژوهش در بازارسرمایه و صنعت کارگزاری دانست و گفت: از طریق این جشنواره افراد بیشتری با فعالیت و عملکرد صنعت کارگزاری آشنا میشوند؛ همچنین از طریق این جشنوراه میتوان پژوهشگران را به انجام مطالعات در زمینههای مورد نیاز صنعت و توسعه آن هدایت کرد.
در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار:
دغدغه کارگزاران در خصوص «فرمهای شناسایی مشتریان» بررسی شد
جلسه کمیته «بررسی دغدغه شرکتهای کارگزاری در خصوص فرمهای شناسایی مشتریان» پیرو درخواست کتبی مرکز مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم سازمان بورس اوراق بهادار به منظور ایجاد اصلاحات و دریافت پیشنهادات موضوع «آییننامه اجرایی ماده (14) الحاقی قانون مبارزه پولشویی» در سالن استاد زرگانی نژاد کانون کارگزاران برگزار شد. از این رو کانون کارگزاران به منظور بررسی عملی موضوعات این آییننامه از جمله فرمهای شناسایی اشخاص حقیقی و حقوقی نظر فعالان و متخصصان بازار را جمعآوری کرده است.
تفاهمنامه کانون کارگزاران بورس با دانشگاه شاهد منعقد شد
امروز کانون کارگزاران بورس و دانشگاه شاهد تفاهمنامه منعقد کردند. هدف از انعقاد این تفاهمنامه ایجاد تعامل بیشتر صنعت کارگزاری و دانشگاه و کمک به عملیاتی شدن مباحث نظری دانشگاهی در بازارسرمایه و کار عنوان شد.
مدیر تحقیق و توسعه شرکت بورس تهران مطرح کرد:
جشنواره تقدیر از پژوهشگران، گامی مفید برای توسعه فرهنگ سرمایهگذاری
رضا کیانی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت بورس اوراق بهادار تهران طی مصاحبهای با روابط عمومی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار از ضرروت مطالعه و پژوهش و تأثیر فناوریهای نوین بر فرآیندهای بازار سرمایه توضیح داد.
معاون آموزش و توسعه کانون کارگزاران بورس:
پژوهش را فرهنگسازی کنیم/ بررسی جزئیات جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر صنعت کارگزاری
معاون آموزش و توسعه کانون کارگزاران بورس، هدف کانون از برگزاری جشنواره «پژوهشهای برتر صنعت کارگزاری» را تثبیت فرهنگ پژوهشگری به خصوص تحقیقات کاربردی با هدف رفع مسائل نهادها و بازارها و سپس توسعه آنها عنوان کرد.