در نشست مشترک « بازار سرمایه؛از دانشگاه تا صنعت» تشریح شد:
فرصتهای جدید پژوهشی در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار برای دانشجویان و پژوهشگران
در این نشست، رویه اجرایی حمایت کانون کارگزاران از طرحهای پژوهشی و الویتهای پژوهشی صنعت کارگزاری در دانشگاه خاتم بیان شد.
به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار؛ روز گذشته 14 تیرماه 1401 به مناسبت روز گرامیداشت قلم، دبیر کل، مدیریت آموزش و پژوهش و هیئت مدیره کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار مهمان دانشگاه خاتم بودند.
این نشست با محوریت رویههای اجرایی حمایت کانون کارگزاران از طرحهای پژوهشی، الویتهای پژوهشی صنعت مالی، معرفی دورههای آموزشی و گواهینامههای بازارسرمایه، چگونگی اشتغال در نهادهای مالی، راههای ارتباطی میان صنعت و دانشگاه و همچنین معرفی ارکان بازارسرمایه و نقش کانون کارگزاران در این دانشگاه برگزار شد.
شایان ذکر است، برای نخستین بار مصوبه هیئت مدیره کانون کارگزاران در یک نهاد علمی_پژوهشی در حضور معاونتها، مدیران، اساتید و دانشجویان با حضور محمدرضا دهقانی احمدآباد دبیرکل، رحمان بابازاده رییس هیئت مدیره، و مسلم نیلچی مدیریت آموزش و پژوهش کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار ارائه شد.
رحمان بابازاده در ابتدای این نشست از توسعه صنعت مالی و نیاز این صنعت به طیف گستردهای از رشتههای تحصیلی و کاربرد آموختههای دانشجویان در حل مسائل کارگزاران پرداخت و گفت: کارگزاران از افراد مشتاق برای ایجاد تغییر مثبت استقبال می کنند. تجربه کارگزاران و دانش به روز دانشگاهیان در ایجاد بازاری بهتر، موثر است.
دبیر کل کانون کارگزاران و اوراق بهادار در ادامه به مغفول ماندن ارتباط دانشگاه و صنعت اشاره کرد و گفت: شاید مشکلات صنعت مالی از نگاه پژوهش دانشگاهی پیش پا افتاده باشد ولی این مسائل در خود صنعت قابل حل نیست؛ بنابراین در این خصوص نیازمند همفکری و همکاری با بخش علمی و دانشگاهی هستیم.
محمدرضا دهقانی احمد آباد، دانشگاه و دانشگاهیان را قطبنمایی دانست که به بازارسرمایه برای پیدا کردن مسیر درست کمک می کنند و افزود: دانشجویان و اساتید با انجام پژوهشهای کاربردی و نتیجه محور می توانند موجب اصلاح قوانین و مقررات و زیرساختهای بازارسرمایه شوند. مسائل و مشکلات صنعت و بازار مشخص هستند و در این میان راه حلهای پژوهشی مانند ترجمه متون و مطالعات تطبیقی به حل این مسائل کمک می کند.
او با اشاره به برخی مسایل کنونی در بازارسرمایه گفت: این که وجود دامنه نوسان چه کمکی به شفافیت بازارسرمایه می کند و کارمزد معاملات کارگزاریها در کشورهای توسعه یافته صنعت کارگزاری چه میزان است؛ تنها برخی از مسایلی هستند که می تواند به کمک دانشگاهیان و فرهیختگان به طور علمی بررسی و واکاوی شود.
دبیر کل کانون کارگزاران و اوراق بهادار در ادامه مصوبه هیئت مدیره کانون کارگزاران، تحت عنوان «حمایت از طرحهای پژوهشی و الویتهای پژوهشی» را تشریح کرد و افزود: در این راستا کانون کارگزاران اطلاعات لازم را در کمترین زمان و با حداقل هزینه در اختیار پژوهشگران می گذارد و در مسیر پژوهش برای آشنایی پژوهشگر با واقعیت کسب وکار در ایران همراه او خواهد بود. همچنین در پایان پژوهش کمک هزینه مالی به عنوان تقدیر از پژوهشگر تقدیم می شود.
در ادامه این نشست، مدیر آموزش و پژوهش کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، رویههای پژوهشی و الویتهای پژوهشی را به تفصیل تشریح کرد و نحوه همکاری با پژوهشگران و پل های ارتباطی بین کانون کارگزاران با دانشجویان را معرفی کرد.
مسلم نیلچی با معرفی آموزش و گواهینامههای حرفهای و کاربردی بازارسرمایه، مسیر ورود و اشتغال به این بازار را برای دانشحویان ترسیم کرد.
در پایان این نشست دانشجویان و اساتید و معاونتهای آموزشی پرسشهای خود را مطرح کردند و رییس هیئت مدیره کانون کارگزاران و دبیر کل و مدیریت آموزش و پژوهش به دغدغههای حمایتی ایشان پاسخ دادند.
انتهای پیام/