کانون کارگزاران بورس برگزار کرد: نخستین کارگاه «اصول کاربردی قانون کار» و اولین دوره «تدوین برنامهریزی استراتژیک مبتنی بر ابزارهای دیجیتال و هوش مصنوعی مالی»
کارگاه «اصول کاربردی قانون کار» و دوره «تدوین برنامهریزی استراتژیک مبتنی بر ابزارهای دیجیتال و هوش مصنوعی مالی» دورههای جدید آموزشی هستند که کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در نیمه دوم سال جاری برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی کانون کارگزاران بورس، طی نیمه دوم سال جاری دورههای جدیدی توسط واحد آموزش این کانون برگزار شده اند که در ادامه به معرفی و سرفصلهای آنها می پردازیم.
کارگاه «اصول کاربردی قانون کار»
کارگاه آموزشی «اصول کاربردی قانون کار» با توجه به نیاز مدیران بازار سرمایه در راستای پیادهسازی صحیح قوانین کار در سازمان طراحی شده است.
شایان ذکر است، یکی از اصلیترین مواردی که هر کارفرما یا مدیری در هر کسب و کاری باید فرا گیرد شناخت قانون کار و قوانین تامین اجتماعی است؛ بنابر بررسیهای موجود حدود 70 درصد مجازات کارفرمایان و مدیران در هر سازمانی از اطلاعات کافی درخصوص قانون کار برخوردار نیستند. شاید یکی از چالشبرانگیزترین مشکلات در سازمانهای بزرگ کنترل کارمندان و نیروهای آن سازمان باشد، براین اساس کارفرمایان باید بتوانند نیاز کارکنان را شناسایی و آن را رفع کنند.
از این رو قوانین تامین اجتماعی و قانون کار و شناخت کافی از آن و آثار و تعهدات آن موجب میشود مدیران و شرکتها روابط خود با نیروی انسانی را به گونهای تنظیم کنند که هم پاسخگوی نیازمندیها و تعهدات نیروی انسانی باشند و هم رضایت نیروی انسانی و بهره وری مستمر و سوددهی پایدار را برای سازمان خود تضمین کنند.
این کارگاه با تدریس آقای آقامیری مشاور و مدیرمنابع انسانی شرکتهای کارگزاری، عضو مراجع حل اختلاف و هیات تشخیص اداره نماینده کارفرما و کارگر برگزار شده است که برخی از سرفصل های این کارگروه شامل تعریف قراردادکار و شرایط اساسی انعقاد آن، قوانین تعلیق قرارداد کار، قوانین خاتمه کار، جبران هرنوع خسارت وپرداخت، مزایای پایان کار، مدت کار، تعطیلات و مرخصی و خدمات رفاهی کارگران است.
دوره «تدوین برنامهریزی استراتژیک مبتنی بر ابزارهای دیجیتال و هوش مصنوعی مالی»
همانطور که اشاره شد، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در راستای ارتقاء دانش تخصصی مدیران و کارشناسان نهادهای مالی، دوره آموزشی «تدوین برنامهریزی استراتژیک مبتنی بر ابزارهای دیجیتال و هوش مصنوعی مالی» را برگزار کرد. این دوره با توجه به نیاز مدیران به ویژه مدیران نهادهای مالی، هلدینگها، شرکتهای خدماتی و سرمایهگذاری در راستای پیادهسازی اصول برنامهریزی استراتژیک در سازمان طراحی شده است.
شایان ذکر است، امروزه سازمانها با محیطی متلاطم و ناآرام روبرو هستند که نرخ تغییرات محیطی باعث میشود تا مدلهای برنامهریزی استراتژیک نیز دچار تحولات اساسی شود. تهدیدهای محیطی از هر سو حیات و بقای سازمانها را تهدید میکند. سازمانها باید جایگاه فعلی خود را شناخته، نقاط قوت و ضعف خود را دقیقا تحلیل کرده و با تکیه بر نقاط قوت از فرصتهای محیطی استفاده کرده و خود را برای برخورد با تهدیدها آماده کنند، این مهم در قالب برنامهریزی استراتژیک امکانپذیر است. این دوره با تدریس آقای دکتر مصطفی حسینزاده مدیر و مشاور توسعه استراتژی و برنامهریزی برگزار شده است.
اهداف این دوره آموزشی شامل، شکلگیری مدل ذهنی استراتژیست دیجیتال در قالب برنامهریزی استراتژیک سازمانی، قابلیت طراحی الگوی برنامهریزی استراتژیک کاربردی درون سازمانی با رویکردهای عملیاتی و مالی، آموزش و بکارگیری قابلیتهای توانمندسازی شرکتها با ابزارهای جدید دیجیتال و ابزارهای هوش مصنوعی، یادگیری نحوه اهرمسازی و همراستایی فناوریهای دیجیتال با چشمانداز و بیانیه مأموریت با مدل کسب و کار شرکتها و تمرینهای کاربردی روشهای تبدیل منافع در کشف فرصتهای هوشمندانه به مزیت رقابتی است.
برخی از سرفصلهای این دوره آموزشی نیز شامل موارد زیر است: پایهگذاری تدوین سند استراتژی برای انواع شرکتهای محصول/ خدمات محور، مروری بر رویکردهای نوین در مدیریت استراتژیک (نوآوری استراتژیک، تفکر استراتژیک و طراحی و ...)، بکارگیری ماتریسهای علمی_تخصصی استراژی در برنامهریزی استراتژیک سازمانی و طراحی برنامهریزی استراتژیک برای کسب و کار.